Camping

“Camping Bozanov” is een sfeervolle en gemoedelijke kleinschalige camping met Nederlandse beheerders. De camping is gelegen in het dorpje Bozanov, midden in het beschermde natuurgebied Broumovske Steny in Noord-Bohemen Tsjechië.
Dit gebied kent een landklimaat met warme zomers. Overdag is het over het algemeen wat warmer dan in Nederland, maar 's nachts koelt het sneller af.

De camping is op een hoogte van 400 meter boven zeeniveau gelegen. Vanuit iedere kampeerplek heeft u een prachtig uitzicht over uitgestrekte weilanden en de bergrug Broumovske Steny met zijn unieke rotsformaties. In deze weilanden heeft u een goede kans op het zien van wild, zoals reeën en wilde zwijnen.
De camping is zeer rustig gelegen en het kampeerterrein is autovrij, waardoor het veilig is voor kleine kinderen.
Nabij de camping is een natuurlijk zwemmeer met ligweiden.

"Camping Bozanov" wint de harten van zijn bezoekers door rust, schoonheid en onaangetaste natuur.

 
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6

In het voor- en naseizoen biedt de camping veel rust in prachtige natuur en in het hoogseizoen (juli en augustus) is er veel gezelligheid en vertier voor families met kinderen.


De camping heeft 50 zeer ruime en vlakke kampeerplaatsen variërend in grootte van 90 m2 tot 130 m2. Het campingterrein heeft een oppervlakte van ongeveer 10.000 m2. Vanwege de spreiding en de ruimte van de plekken bieden de plaatsen veel privacy. Een aantal plaatsen zijn gelegen langs de bosrand. Deze plekken bieden indien gewenst schaduw, maar ook volop zon.

Door op de onderstaande foto's te klikken, kunt u meer foto's van de camping bekijken.

ruime kampeerplaatsen


Ondanks het heuvelachtige gebied waarin de camping is gelegen, zijn de plaatsen zelf vlak met behoud van de natuurlijke en oorspronkelijke glooiing van het terrein.
Iedere plek beschikt over een elektra aansluiting met een maximum van 16 Ampère. De stopcontacten zijn geschikt voor een eurostekker (blauwe stekker).

panorama camping

Verder is er een apart tentenveld met 3 plaatsen met stroomvoorziening voor de wat kleinere tenten. De plekken op het tentenveld zijn niet afgebakend en de tarieven voordeliger.

Receptie

Op "Camping Bozanov" is een receptie aanwezig, waar u terecht kunt voor uitgebreide toeristische informatie.

Uw gastheer en gastvrouw, Hillebrand en Natasja Heerkens, voorzien u graag van alle gewenste informatie. Op onze camping staat persoonlijk contact hoog in het vaandel.

In de receptie kunt u wandel- en fietskaarten verkrijgen en indien gewenst tips over de mooiste routes. Verder kunt u bij de receptie terecht voor de verhuur van mountainbikes.
De receptie is dagelijks geopend.

Al onze campinggasten ontvangen bij aankomst een map met uitgebreide informatie en foldermateriaal over de omgeving, bezienswaardigheden, activiteiten, restaurants, winkels etc. Deze map kunt u gedurende uw gehele verblijf bij u houden.

receptie camping en vakantiehuizen

Activiteiten

Vanuit de camping kunnen talloze activiteiten worden ondernomen en er zijn mogelijkheden tot het boeken van actieve en/of culturele dagtrips voor jong en oud. De dagtrips variëren van kanotochten, georganiseerde wandeltochten, paardrijden en bergbeklimmen tot aan excursies naar het historische benedictijnenklooster en de oudste bierbrouwerij van Tsjechië. Kijk onder activiteiten voor meer informatie.

Bar en terras

Op de camping kunt u heerlijk even bijkomen in onze sfeervolle ingerichte bar met gezellig buitenterras. Hier kunt u genieten van o.a. een koel regionaal tapbiertje, koffie met gebak of een lekker ijsje.
De bar is voorzien van een kleine bibliotheek en diverse gezelschapspellen.

 

bar

terras

Recreatieruimte

Op de camping is een recreatieruimte voor jong en oud met een tafeltennistafel, tafelvoetbal, dart en biljard. Ook is er een speelhoekje voor de wat kleinere kinderen.

Kinderboerderij

Onze camping heeft aantal boerderijdieren, een lieve shetlandpony, genaamd Chili, een jonge alpaca en 4 geitjes lopen gezellig bij ons in de wei. En ook onze beagle Rocky vergezeld hen regelmatig.

 

boerderijdieren ponyrijden

 

Kinderen hebben de mogelijkheid om onder begeleiding deze lieve dieren te aaien en te verzorgen, het paardje te borstelen en op te rijden.

 

Chili, onze shetlandpony is ontzettend lief en ze vindt het heerlijk om geborsteld te worden.

Onze alpaca is enorm nieuwsgierig en zeer geïnteresseerd in mensen. Het is een echt gezelschapsdier, ze wil graag geknuffeld worden. Ook onze geitjes zijn nieuwsgierig en komen naar de mensen toe. Rocky, onze beagle, vindt het leuk om met iedereen te spelen en gek te doen.

Speelfaciliteiten

Er is op de camping een omheind en verwarmd zwembad van 8x4m met een heerlijk terras eromheen. Het zwembad is gelegen op een prachtige plek in de luwte en de hele dag zon met uitzicht op de bergen. Omdat het zwembad verwarmd is, kan er van mei t/m oktober nog lekker worden gezwommen.

 

 

Daarnaast is er speciaal voor onze kinderen op Camping Bozanov een volledig ingegraven trampoline.

Er zijn diverse speeltoestellen, waaronder een wip, rekstok, een houten speelhuis met glijbaan en schommel en een zandbak.

 

faciliteiten camping

faciliteiten camping

 

Verder is er op de camping een multifunctioneel sportveld aanwezig, waar met elkaar diverse sporten kunnen worden beoefend, zoals volleybal, badminton en een partijtje voetbal.

Op het veld zijn doelen aanwezig en is er een volleybal-/badminton verkrijgbaar bij de receptie.

Kinderanimatie

Op Camping Bozanov is er op kleinschalige basis een programma voor de kinderen, geheel passend bij onze camping, voor kinderen van 3 tot 15 jaar.
Het programma is gedurende het hoogseizoen. Overdag worden activiteiten georganiseerd variërend van sport en spel, dieren verzorgen en schat zoeken.

En 's avonds zijn de kinderen van harte welkom om pannenkoeken te bakken of gezellig broodjes bakken boven het kampvuur.

Overige faciliteiten

In de receptie zijn op bestelling iedere dag verse broodjes verkrijgbaar.

Daarnaast beschikt de camping over stookplaatsen voor een gezamenlijke knusse avond bij het kampvuur of een smakelijke barbecue.
Wekelijks organiseren wij, afhankelijk van het weer, een gezellige barbecue of een typisch Tsjechische avond met een varken aan het spit. Klik op de foto's voor meer foto's.

 

Op het gehele camping terrein is gratis WIFI beschikbaar.

 

barbecue camping

Sanitair

In 2016 is een nieuw, ruim opgezet sanitairgebouw gerealiseerd. De camping is daarmee voorzien van twee moderne sanitairgebouwen.
Schoon sanitair is voor ons zeer belangrijk, daarom wordt het sanitair continue grondig schoon gehouden.

toiletgebouw

 

Hierin bevinden zich 3 ruime vrouwendouches, 3 ruime mannendouches, 2 damestoiletten, 2 herentoiletten en een urinoir en een speciale babyruimte met een commode en babybadje.

douche douche

 

De temperatuur van de douches in het nieuwe toiletgebouw kan zelf worden ingesteld. Er is voldoende warm water aanwezig. Verder is er een babyruimte waar uw baby uitgebreid in bad kan.


Het bestaande gebouw beschikt over drie damestoiletten, twee herentoiletten en twee urinoirs. Verder bevinden zich er twee ruime dames douches, waaronder een familiedouche met wasbak en twee ruime heren douches, waaronder een familiedouche met wasbak.

 

sanitair

 

Het gebruik van warm water en de douches zijn gratis.
Op de camping is eveneens een nieuwe overdekte was- en afwasgelegenheid aanwezig. Verder kunnen onze gasten gebruik maken van onze was-/droogservice.

In seizoen 2017 is een aparte camper serviceplaats gemaakt met een stortplaats voor chemisch toilet en vuil water en de mogelijkheid tot vullen van schoon water, zodat de camping nog campervriendelijker is.

Kortom

Hier nog even een korte samenvatting van wat "Camping Bozanov" onze gasten allemaal te bieden heeft:


 • kleine gemoedelijke camping
 • ruime en vlakke kampeerplaatsen
 • rustig gelegen met prachtig uitzicht
 • Nederlandse eigenaren
 • persoonlijk contact
 • nieuw, modern en schoon sanitair
 • ruim voldoende sanitaire voorzieningen
 • omheind, verwarmd zwembad met terras
 • activiteitenprogramma
 • ontvangst van map met toeristische informatie voor alle gasten
 • gratis WIFI beschikbaar op gehele terrein
 • camping gelegen nabij zwemmeer
 • speelterrein en volleybalveld
 • trampoline, tafeltennistafel, biljart
 • kinderanimatie op kleinschalige basis
  eigenaren


Wilt u een mening achterlaten over uw verblijf op Camping Bozanov of beoordelingen lezen van campinggasten die bij ons hun vakantie hebben doorgebracht, klik dan hieronder en kijk op Zoover vakantiebeoordelingen.

 
SITEMAP
home Omgeving Vakantiehuizen Camping Informatie
omgeving Huize Bozanov Camping Bozanov routebeschrijving
contact aktiviteiten Landhuis Blije sanitair over Tsjechië
faq wat te doen tarieven tarieven links
info@bozanov.nl - tel: +420 491528019 - mob: +420 602361350 - volg ons op Facebook & Twitter facebook twitter