Reserveren

Indien u wilt reserveren voor woonboerderij "Huize Bozanov", "Landhuis Blije" of "Camping Bozanov", kunt u via het reserveringsformulier, per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Reserveren "Huize Bozanov", "Landhuis Blije" en "Landhuis Koruna"

Graag ontvangen wij van u uw adresgegevens, de periode van reservering, het aantal personen en welk huis u wilt reserveren. Nadat u heeft gereserveerd, sturen wij u zo spoedig mogelijk een bevestiging toe met daarbij een factuur en algemene voorwaarden. Nadat de bevestiging is verstuurd heeft u een optie van 14 dagen op de desbetreffende week. Uiterlijk 14 dagen na factuurdatum dient u een aanbetaling van 50% te voldoen. Op het moment dat de aanbetaling op onze rekening is ontvangen, zal de reservering definitief worden gemaakt.

Reserveren "Camping Bozanov"

Graag ontvangen wij van u uw adresgegevens en de periode van reservering. Verder is van belang of u komt met caravan, tent, vouwwagen of camper, het aantal personenen of u gebruik wilt maken van elektra en of u huisdieren meebrengt.
De reserveringskosten bedragen 130 Kc. Nadat u heeft gereserveerd, sturen wij u zo spoedig mogelijk een bevestiging toe met daarbij een factuur en algemene voorwaarden. Uiterlijk 14 dagen na factuurdatum dient u een aanbetaling van 50% te voldoen. Op het moment dat de aanbetaling op onze rekening is ontvangen, zal de reservering definitief worden gemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SITEMAP
home Omgeving Vakantiehuizen Camping Informatie
omgeving Huize Bozanov Camping Bozanov routebeschrijving
contact aktiviteiten Landhuis Blije sanitair over Tsjechië
faq wat te doen tarieven tarieven links
info@bozanov.nl - tel: +420 491528019 - mob: +420 602361350 - volg ons op Facebook & Twitter facebook twitter